Boek nu jouw fotoshoot!

Leuk dat je er aan denkt om een fotoshoot bij mij te boeken! Een fotoshoot is een mooi cadeau, voor jezelf en voor een ander.
Je laat er immers momenten vastleggen die je voor altijd bij je kunt dragen, aan de muur kunt hangen of te geven aan een dierbaar familielid.
We leggen dagelijks al zoveel dingen vast met onze smartphone, wellicht heb je dan ook talloze selfies en ben je op zoek naar een écht goede foto.
Van portretsessie, zwangerschapsfoto's, koppelfoto's tot aan bedrijfsfotografie; er is veel mogelijk bij Jessica Natasja Photography.
Vanaf 60 euro boek je al een shoot! Mocht je nou nog twijfels hebben over bepaalde zaken, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Alles is bespreekbaar.

Portretshoot

Op zoek naar professionele foto's van jezelf? Tijdens een portretshoot gaan we samen op pad met als eindbestemming: mooie foto's. Of het nu om zakelijke studiofoto's gaat of om ongedwongen spontane foto's in de natuur, de keus is helemaal aan jou!Pakket 1

60,- ; Hiervoor krijg je 10 bewerkte foto's in hoge resolutie op een USB. Tijdsduur: ± 1 tot 2 uur

Pakket 2

70,- ; Hiervoor krijg je 20 bewerkte foto's in hoge resolutie op een USB. Tijdsduur: ± 1,5 tot 2,5 uur

Zwangerschapsshoot

Dit zijn prachtige momentjes om vast te leggen! Samen met jou (en als je wilt, je partner) zoek ik de mooiste locatie uit om dit speciale moment vast te leggen. Iets moois om altijd naar terug te kunnen kijken!

Pakket 1

75,- ; Hiervoor krijg je 10 bewerkte foto's in hoge resolutie op een USB. Tijdsduur: ± 1 tot 2 uur

Pakket 2

85,- ; Hiervoor krijg je 20 bewerkte foto's in hoge resolutie op een USB. Tijdsduur: ± 1,5 tot 2,5 uur

Kids en Baby's

Met mijn grote ervaring met het fotograferen van kinderen kun je met een gerust hart een shoot boeken met jouw kind(eren). Met kids ga ik graag lekker naar buiten om mooie spontane momenten vast te leggen. Samen gaan we spelenderwijs leuke spontane foto's maken.Pakket 1

60,- ; Hiervoor krijg je 10 bewerkte foto's in hoge resolutie op een USB. Tijdsduur: ± 1 tot 2 uur

Pakket 2

70,- ; Hiervoor krijg je 20 bewerkte foto's in hoge resolutie op een USB. Tijdsduur: ± 1,5 tot 2,5 uur

Gezins- of koppelshoot

Niks is dierbaarder als momenten met jouw partner of gezin samen. Ik ga graag met jullie op pad om spontane, ongedwongen momenten vast te leggen.
Pakket 1

80,- ; Hiervoor krijg je 10 bewerkte foto's in hoge resolutie op een USB. Tijdsduur: ± 1 tot 2 uur

Pakket 2

90,- ; Hiervoor krijg je 20 bewerkte foto's in hoge resolutie op een USB. Tijdsduur: ± 1,5 tot 2,5 uur